Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Néhány munkánk

Aréna ingatlan

arenaingatlan.hu

Speciális Ingatlan nyilvántartó rendszer és weboldal

Az Aréna Ingatlan részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével. A rendszer speciálisan ingatlan közvetítőknek lett kifejlesztve, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Nézd meg a részleteket!  
Aréna ingatlan

Budapest Ingatlan Center

ingatlancenter.hu

Ingatlanos weboldal és Ingatlannyilvántartó rendszer

A Budapest Ingatlan Center részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével. A rendszer speciálisan ingatlan közvetítőknek lett kifejlesztve, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Nézd meg a részleteket!  
Budapest Ingatlan Center

A szoftver könnyen kezelhető, és könnyen megérthető. 30 munkatárs használta napi rendszerességgel. Ernőék minden apró jelzésre vagy felvetésre rugalmasan reagáltak, nem létezik számukra megoldhatatlan kérés, vagy probléma. Pozitív a tapasztalatom! Ajánlani tudom csak a Webrakéta Kft -t és az Ingatlanszoftver csapatát!

Olti Gergő
Budapest Ingatlan Center vezetője

Home For Life Ingatlanközvetítő iroda

hflingatlan.hu

Ingatlan nyilvántartó és weboldal egyben

A Home For Life győri ingatlanközvetítő irodának biztosítunk speciális ingatlanközvetítői weboldalt és ügyfélnyilvántartó rendszert ingatlan exportálási lehetőségekkel más ingatlan portálokra.

Nézd meg a részleteket!  
Home For Life Ingatlanközvetítő iroda

Ingatlan-nagykovacsi.hu

Ingatlan-nagykovacsi.hu

Ingatlanos weboldal és nyilvántartó rendszer

Az Otthon Portál Kft. részére biztosítunk kereső optimalizált, ingatlanos weboldalt és ingatlan, ügyfélnyilvántartó rendszert. A weboldalon megjelenő információkat különösebb informatikai ismeretek nélkül is maguk szerkeszthetik Tamásék, az általunk biztosított tartalomkezelő rendszerrel. Az Otthon Portál Kft. -nél nincsenek elfeledett ingatlanok, vagy vevők, mert az Ingatlanszoftvert használják!

Nézd meg a részleteket!  
Ingatlan-nagykovacsi.hu

Kedves Ernő!

Szívesen írom meg ajánlásomat hiszen már több éve használjuk az általatok biztosított ingatlan és ügyfél nyilvántartó megoldásokat és az ehhez tartozó weboldalt, mely a saját domain nevünkön jelenhet meg.

Ügyfeleink a személyes ajánlásokból, valamint az Internetről érkeznek hiszen a Nagykovácsi ingatlanok és hasonló kulcsszavakra az első találati helyeket élvezhetjük évek óta, hála a kereső optimalizált weboldalnak.
A profi megjelenés, a gyors betöltődés ügyfeleink szimpátiáját hamar elnyeri így ez a weboldal méltán képviseli az általunk nyújtott profizmust!

Bátran ajánlom minden kisebb és nagyobb, munkájára igényes ingatlanközvetítő irodának!

Rádics Tamás
Otthon Portál Kft. vezetője

Citireal Ingatlanközvetítő

citireal.hu

Ingatlanos weboldal, ingatlan és ügyfélnyilvántartó rendszerrel

A CitiReal részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével.

A rendszer speciálisan kereskedelmi ingatlanok nyilvántartására lett kialakítva a CitiReal számára, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de Róbert rendszeresen ajánl minket a szakmabelieknek! Köszönjük szépen! :-) .

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Nézd meg a részleteket!  
Citireal Ingatlanközvetítő

"2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat."

Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

Fortis Ingatlaniroda

fortisingatlan.hu

Speciális ingatlanközvetítői weboldal és ingatlan nyilvántartó rendszer

Ingatlan nyilvántartó, ügyfélkezelő rendszer, hirdetéselosztó és weboldal egyben A Fortis ingatlanközvetítő irodának biztosítunk speciális ingatlanközvetítői weboldalt és ügyfélnyilvántartó rendszert ingatlan exportálási lehetőségekkel más ingatlan portálokra.

Nézd meg a részleteket!  
Fortis Ingatlaniroda

Megyi.hu Ingatlan portál

megyi.hu

Ingatlan portál magánszemélyeknek és ingatlanközvetítőknek

Ez volt az első Ingatlanos weboldalunk, portálunk melyet a 2000 -es évek elején programoztunk saját magunk részére online üzletnek, passzív jövedelemszerzési lehetőségnek. Akkor még kizárólag Békés megyei ingatlanokat jelenítettünk meg a portálon és Békés megyei vállalkozásokat, akik hasznukra lehettek az ingatlan vásárlóknak.

Ekkor még nem sejtettük, hogy ennek a portálnak köszönhetően kialakul egy új üzletágunk, az INGATLANSZOFTVER, mellyel speciálisan ingatlanközvetítők igényeit elégítjük ki.

Az Ingatlan portál természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Nézd meg a részleteket!  
Megyi.hu Ingatlan portál

Ipariingatlanos

ipariingatlanos.hu

Kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítésével foglalkozó vállalkozás részére, weboldal és ingatlannyilvántartó

Az Ipariingatlanos részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével.

A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de András rendszeresen ajánl minket a szakmabelieknek! Köszönjük szépen! :-) .

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Nézd meg a részleteket!  
Ipariingatlanos

"Üdvözlet minden megoldás keresőnek!

Zsidai András vagyok az Ipariingatlanos.hu egyik alapító tagja. Alapítóként mondhatom el magamról hogy nem egy kész dolgot vásároltunk meg, ki találtunk valamit és azt meg akartuk valósítani. Sok céggel vettük fel a kapcsolatot. Azt a hozzá állást és rugalmasságot amit itt kaptunk, nos az volt a döntésünkben egy fontos momentum. Mindenre van megoldás ahogy azt tudjuk. Időben, versenytársakat megszégyenítő gyorsasággal készültek el a várt fejlesztések. Csinálja mindenki amihez ért. Nekünk is erre van időnk amióta elkészült és ami ennél is fontosabb : Működik a weboldalunk! Szerintem nem kérdés, hogy őket csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!

Zsidai András
Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője