Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlan marketing BLOG

Miért van szükséged ingatlanosként saját weboldalra?
Megosztás

Miért van szükséged ingatlanosként saját weboldalra?

Megmutatjuk, milyen előnyökkel jár és hogyan segít kitűnni a konkurensek közül egy saját weboldal. És azt is, hogyan lehet egyszerűen olyan weboldalad, amit az ügyfelek imádni fognak.

Egy jó weboldal olyan dolog, mely nélkül napjainkban egyetlen vállalkozás sem létezhet. A digitális marketing alapköve, mely rengeteg ügyfelet tud bevonzani abban az esetben, ha jó megjelenésű és hatékonyak kezelhető.

Nincs ez másképp az ingatlanos szakmában sem, ahol egy jó weboldal több dologban is a segítségedre lehet. Egyrészt segít abban, hogy kiemelkedj a versenytársak egyre nagyobb felhozatalából, másrészt a hirdetést is hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi.

Ebben a cikkben megmutatjuk azt, miért fontos, hogy ingatlanosként neked is saját, egyedi weboldalad legyen, és azt is, mi a legegyszerűbb módja annak, hogy ezt a lehető leghamarabb megvalósítsd!

Emelkedj ki a versenytársak közül

Napjainknak egy vállalkozásnak az ingatlanos szakmán belül hatalmas konkurenciával kell szembenéznie. Elég csupán végigböngészni az apróhirdetésekkel foglalkozó oldalakat, és kismillió hirdetővel találkozhatunk. Ha pedig a te vállalkozásod csak egy ezek közül, rendkívül nehéz sikeresnek lenni. Éppen ezért fontos, hogy kitűnj a tömegből. Ehhez azonban szükséged lesz egy olyan, egyedi felületre, mely segít abban, hogy lekörözd a versenytársakat.

Egy mutatós megjelenéssel és áttekinthető tartalommal rendelkező weboldal tökéletes megoldás erre. Egyrészt segít abban, hogy hatékonyan épüljön ki a bizalom potenciális ügyfeleid részéről, hiszen saját webhely hiányában az emberek könnyen megkérdőjelezhetik a vállalkozásod legitimitását.

Egy jól felépített honlap már első ránézésre bizalmat ébreszt a látogatókban, és arra ösztönzi őket, hogy időt szánjanak az általad feltöltött hirdetések megteremtésére.

Növeld a forgalmat a keresőkön keresztül

egy jól felépített weboldal abban is segítségedre lesz, hogy a potenciális ügyfelek rád találjanak nagy, netes keresőkön keresztül. Minél áttekinthetőbb és minőségibb ugyanis egy honlap, annál jobban teljesít SEO szempontból, ami azt jelenti, hogy könnyedén képes lesz uralni a Google találati listáját.

Ez rengeteg olyan, potenciális érdeklődőt tud bevonzani, akik máskülönben nem találnának rá a vállalkozásodra, vagy az egyszerű gyűjtőoldalakon nem vennék fel veled a kapcsolatot egy eladó ingatlan ügyében.

Mutasd meg a legjobb ajánlataid

Egy saját weboldal segít abban, hogy átláthatóan rendszerezd hirdetéseidet, és olyan módon jelenítsd meg hirdetéseidet és egyéb tartalmaidat, ahogyan az a potenciális ügyfeleid számára a lehető legideálisabb. Ilyen módon biztos lehetsz abban, hogy sikerül majd felkeltened a figyelmüket.

Egy saját weboldalon ráadásul a hirdetéseket rengeteg olyan extra dologgal is megtámogathatod, melyekre az egyszer listaoldalakon nem lenne lehetőség. Például extra képekkel, PDF-ben letölthető alaprajzzal, vagy akár videós tartalommal is.

Hogyan lehet a legegyszerűbben saját weboldalad?

Egy saját tervezésű weboldal rendkívül költséges lehet abban az esetben, ha nulláról szeretnéd felépíteni. A szükséges programozói és tervezői tudásról már nem is beszélve. Az ingatlanszoftver.hu ezzel szemben olyan lehetőséget kínál, melynek segítségével neked is pillanatok alatt lehet olyan, saját, egyedi honlapod, mely minden modern elvárásnak megfelel, például szupergyorsan betölt minden böngészőben, a biztonságos kapcsolat érdekében pedig SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mégis különösebb informatikai ismeretek nélkül is, nagyon egyszerűen fogod tudni kezelni. Ráadásul ingatlan nyilvántartó rendszerrel, ügyfélkezelő rendszerrel, ingatlanhirdetéseket áttöltő rendszerrel egybekötve is használhatod.

Szolgáltatásunk lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan és egyszerűen, mutatós sablonok alapján építhess olyan, funkciójában teljes weboldalt, mely mind marketingszempontból, mind pedig az ügyfél- és hirdetéskezelés szempontjából tökéletes megoldást jelent. 

« Vissza