Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlan marketing

Ingatlanszoftver és ingatlanos weboldal 14 napos ingyenes tesztverzióval!

Próbáld ki 14 napig ingyenesen! Regisztrálás után, azonnal kipróbálhatod!

1.) Google csomag:

Ezzel a szolgáltatással hatékonyan elindíthatod a weboldalad Önálló ügyfélszerzését, növelve a függetlenségedet az Ingatlan portáloktól.  

 • A weboldal látogatottságának méréséhez beregisztráljuk a weboldaladat a Google Analytics szolgáltatásba és ezt a kódot beágyazzuk a weboldaladba.  A Google Analytics teljes körű információt biztosít arról, hogy látogatóid honnan érkeztek, mennyi ideig tartózkodtak weboldaladon, és mely menüpontokat nézték meg, stb.
 • Google térképre beregisztráljuk a válallkozásodat. 
 • Google Adwords direkt hirdetések beállítása. (A keresőben közvetlenül a számodra fontos kulcsszavakra keresőket célozzuk meg, abban a régióban ahonnan potenciális ügyfeleid lehetnek.) 
 • Google Adwords REMARKETING beállítás. (A weboldaladra érkező látogatókat megcímkézzük és számukra folyamatosan hirdetéseket jelenítünk meg a Google partner oldalain.
 • Tartalom alapján alap SEO, kereső optimalizálási beállítások elvégzése. (Ezeket bármikor elvégezheted, vagy módosíthatod Te magad is, melyhez segéd videókat biztosítunk. De ha szeretnéd, hogy szakember végezze el ezen beállításokat, érdees hozzánk fordulnod. 
  • Az ingatlanok kereső optimalizálását a rendszer autómatikusan elvégzi, ehhez nem kell manuálisan hozzá nyúlni.) 

A szolgáltatás díja: 70.000 Ft, melyről alanyi áfamentes számlát biztosítunk. 

2.) Kereső optimalizált, marketing szemléletű szövegírás

Amennyiben nincs időd lelkiismeretesen megírni az irodád bemutatkozását, a szolgáltatásaid ismertetését, erre a szolgáltatásra mindenképpen szükséged van, hogy bizalomépítő legyen a weboldalad. 

 • Minimum 5 menüpont szövegírás megrendelése esetén tudjuk vállalni. 

A szolgáltatás díja: 10.000 Ft / menüpont melyről alanyi áfamentes számlát biztosítunk. 

3.) Facebook hirdetések beállítása

A Facebook az egyik legjobb eszköz a tömegek elérésére, így ha márkaimázst akarsz építeni és jelentős látogatottságra akarsz szert tenni, ezt a lehetőséget mindenféleképpen kikell használnod. 

 • 5 különböző hirdetés létrehozása. 
 • Facebook REMARKETING beállítása: (A weboldaladra érkező látogatókat megcímkézzük és számukra folyamatosan hirdetéseket jelenítünk meg a Facebook -on.)
 • Hirdetési képek létrehozása, maximum 3 darab. 

A szolgáltatás díja: 70.000 Ft, melyről alanyi áfamentes számlát biztosítunk. 

4.) Komplex online marketing tanácsadás, személyesen

Azoknak akik kemény marketinget terveznek és rövid idő alatt, piacvezetővé akarnak vállni az ingatlan piacon! 

Valamennyi hazai marketing rendezvényen részt veszünk és szinte minden hazai könyvet elolvasunk. Nyomon követjük a hazai és a nemzetközi marketing véleményvezérek publikációit és a tanulmányaikat. Közel 1.000 hazai (Ingatlanos ügyfélkezelés, weboldal készítés, webáruház készítés, ügyfélkezelő rendszer (CRM) készítés és a legkülönfélébb területen online marketing kampány tervezés és felügyelet.) és egy kisebb tucat nemzetközi projekt megvalósításakor szerzett tapasztalat erősíti meg bennünk a tudást, mellyel a hasznotokra lehetünk. 

 • Ha szeretnétek a szakterületeteken a leghatékonyabb Internetes ügyfélszerzést felépíteni, 
 • Ha szeretnétek az online ügyfélszerzési folyamatotokat a leginkább automatizálni és a legkevésbé másolhatóvá tenni, 
 • Ha szeretnétek átfogó képet kapni a teljes online marketing kínálat lehetőségeiről, 

Akkor javaslom a személyes tanácsadói szolgáltatásomat, melyben maximum 4 órában tudok teljes körű információt adni BÁRMILYEN online marketing stratégiai kérdésben és célmeghatározásban. 

A szolgáltatás díja: 120.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállás költségét is, az ország egész területén. A szolgáltatásról alanyi áfamentes számlát biztosítunk.

Neked is tudunk segíteni!

Miért válaszd az Ingatlanszoftvert?

"Kedves Ernő!

Szívesen írom meg ajánlásomat hiszen már több éve használjuk az általatok biztosított ingatlan és ügyfél nyilvántartó megoldásokat és az ehhez tartozó weboldalt, mely a saját domain nevünkön jelenhet meg.

Ügyfeleink a személyes ajánlásokból, valamint az Internetről érkeznek hiszen a Nagykovácsi ingatlanok és hasonló kulcsszavakra az első találati helyeket élvezhetjük évek óta, hála a kereső optimalizált weboldalnak.
A profi megjelenés, a gyors betöltődés ügyfeleink szimpátiáját hamar elnyeri így ez a weboldal méltán képviseli az általunk nyújtott profizmust!

Bátran ajánlom minden kisebb és nagyobb, munkájára igényes ingatlanközvetítő irodának! "

Rádics Tamás
Otthon Portál Kft. vezetője

""2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat.""

Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

""Üdvözlet minden megoldás keresőnek!

Zsidai András vagyok az Ipariingatlanos.hu egyik alapító tagja. Alapítóként mondhatom el magamról hogy nem egy kész dolgot vásároltunk meg, ki találtunk valamit és azt meg akartuk valósítani. Sok céggel vettük fel a kapcsolatot. Azt a hozzá állást és rugalmasságot amit itt kaptunk, nos az volt a döntésünkben egy fontos momentum. Mindenre van megoldás ahogy azt tudjuk. Időben, versenytársakat megszégyenítő gyorsasággal készültek el a várt fejlesztések. Csinálja mindenki amihez ért. Nekünk is erre van időnk amióta elkészült és ami ennél is fontosabb : Működik a weboldalunk! Szerintem nem kérdés, hogy őket csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!"

Zsidai András
Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője

"A szoftver könnyen kezelhető, és könnyen megérthető. 30 munkatárs használta napi rendszerességgel. Ernőék minden apró jelzésre vagy felvetésre rugalmasan reagáltak, nem létezik számukra megoldhatatlan kérés, vagy probléma. Pozitív a tapasztalatom! Ajánlani tudom csak a Webrakéta Kft -t és az Ingatlanszoftver csapatát!"

Olti Gergő
Budapest Ingatlan Center vezetője