Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlanos weboldal készítés

Speciális weboldalak, ingatlanközvetítőknek!

Kattints valamely képre, és nézd meg a minta weboldalakat! 

Bármelyiket is választod, a Te céged arculati színeivel, a saját logóddal és a Te domain neveden fog megjelenni a weboldalad! 

Hurrikán

Abszolút modern ingatlanos weboldal, melyet imádnak a felhasználók és melyet értékel a Google. Valamennyi platformon ugyanazt a felhazsnálói élményt képes nyújtani (mobiltelefon, tablet, laptop és asztali számítógépen is.) Gyors betöltődésű, a tartalmak könynen áttekinthetőek a megjelenése meggyöző azoknak is akik eladni akarják az ingatlanjaikat és azoknak is akik vásárolni szeretnének. 

A weboldal automatikusan optimalizálja a feltöltött ingatlanokat (intelligens URL használat, képaláírások és HEAD elemek kitöltése (város értékesítési és ingatlantípus alapján, stb.) a menüpontoka melyek manuálisan felülbírálhatóak. Az Ingatlanszoftver a feltöltött képeket optimalizálja a háttérben, hogy azok maximálisan gyorsasággal betöltődhessenek. 

Nézd meg a minta oldalt!    Nézd meg az árakat!   

Colour full (sokszínű)

Az egyik igazán nagy kedvenc már 3 éve. Akkor is korszerű volt és a mai napig nem vesztett a képességeiből. (igaz folyamatosan fejlesztjük minden megoldásunkat ennek érdekében! :-)  ) Aki szereti a komplex tartalmakat, az igényes megjelenést annak ez az ingatlanos weboldal tuti hogy tetszeni fog. 

Amennyiben szeretnél Te is egy már bevált, eredményeket hozó megoldást válaszd ezta  megoldást és a konkurenseid 90% -nál biztosan hatékonyabb lesz az Internetes megjelenésed!

Nézd meg a minta oldalt!    Nézd meg az árakat!