Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlanszoftver

Ingatlanszoftver és ingatlanos weboldal 14 napos ingyenes tesztverzióval!

Próbáld ki 14 napig ingyenesen! Regisztrálás után, azonnal kipróbálhatod!

2008 –ban amikor Békéscsabáról Budapestre költöztem úgy döntöttem, hogy az Ingatlanos portál helyett az Ingatlanközvetítőknek egy speciálisan elkészített, automatizált nyilvántartó rendszert fejlesztünk egyedi igények szerint.

Nem lehet profi Ingatlan nyilvántartó rendszert programozni anélkül, hogy ismernéd az Ingatlanközvetítőket!Ezért az ismeretségi körömből hetente több alkalommal elszegődtem 2 ingatlanközvetítőhöz. Megfigyeltem a munkájukat, részt vettem az ingatlanok behozásában és az értékesítésben is, hogy minél többet megtudjak erről a hivatásról.

Amellett hogy a folyamatokban aktívan részt vettem, megkezdtük az első weboldalak és nyilvántartó rendszerek leprogramozását. A közös munkák kapcsán rengeteg, egymásra épülő ötlettel gazdagítottuk a rendszereinket, de volt egy probléma, ami nem hagyott nyugodni...

Egy – egy projekt rengeteg munkaórát vett igénybe és bár bőven volt kereslet a szolgáltatásinkra túl nagy költséggel tudtuk előállítani az Ingatlanszoftvereket és minden egyes egyedi fejlesztés újabb és újabb fejlesztési és tesztelési órákat vett igénybe, tovább növelve a szoftver költségeit…

Fejlődés…Az Internetes világ fejlődése teljesen megváltoztatta a lehetőségeket így arra a döntésre jutottunk, hogy a tőlünk telhető legteljesebb szolgáltatást nyújtjuk az ügyfeleinknek havonta fizetendő a lehetőségek szerinti legalacsonyabb díjak ellenében.

Nem vevők, hanem felhasználók!2010 ben felfüggesztettük a szoftver értékesítését és csak a meglévő ügyfeleink Ingatlanszoftvereit tartottuk karban.

Eközben 2 év kemény munkával és rengeteg kommunikációval kifejlesztetünk egy központi rendszert.

2012 től kezdve nem vevőket kerestünk, hanem felhasználókból építettük fel az Ingatlanos ügyféltáborunkat.

Most már…

A tőlünk telhető legkomplexebb rendszert tudjuk biztosítani elérhető árakon, amely hatékony megoldást nyújt az Ingatlanközvetítőknek a

  1. ingatlan nyilvántartásra,
  2. ügyfélkezelésre,
  3. komplex adminisztrációra,
  4. hirdetések automatikus áttöltésére,
  5. keresztértékesítési igények megvalósítására,
  6. és saját domainen való weboldal megjelenésre, mely napjaink technikai elvárásait kielégíti és saját márka imázs építésére nélkülözhetetlen!

A jövő!Az új rendszerünknek köszönhetően hatalmas fejlődést tudtunk elérni.

  1. Az egyszemélyes irodáktól kezdve az irodahálózatokig versenyképes adminisztrációs megoldást tudunk nyújtani az Ingatlanközvetítőknek.
  2. Speciálisan Ingatlanközvetítőknek kidolgozott online marketing tanácsokat és megoldásokat tudunk nyújtani, melyek segítségével rövid idő alatt lehet növelni az ismertséget / márkaimázst és az értékesítési hatékonyságot.

Mindezt úgy, hogy nincsenek az ügyfelekre terhelt fejlesztési költségek.

Elemi érdekünk, hogy hosszú távon béreld az Ingatlanszoftvert, ezért folyamatosan gyűjtjük az ügyféligényeket és fejlesztjük a rendszert, hogy maximális értékesítési hatékonyságot érj el az Ingatlanszoftver használatával.

Kiss Ernő a magánéletben

Webrakéta Online marketing Stúdió Békéscsabán születtem, jelenleg a budapesti agglomerációban élek fantasztikus feleségemmel, Erikával és nagyszerű kisfiúnkkal, Bálinttal. (És már úton van a kistestvér is Simon. :) )

Tinédzser korom óta sportolok az évszaknak és egyéb körülmények a függvényében. Elsősorban a súlyzós erőedzéseket, valamint a saját testsúlyos edzéseket kedvelem. Nyaranta heti 3 -4 alkalommal 15 – 20 km es távokat futom és családi programként szívesen kerékpározok, kajakozok, úszok.

A családommal a nyári és őszi hónapokban túrázási szenvedélyünknek élünk, nagy szenvedéllyel látogatjuk a hazai hegyeket és a Tátrát egyaránt.

Ha az időnk engedi, akkor a hazai vizeket is látogatjuk, ilyenkor szívesen horgászok a csendes, mindentől és mindenkitől távoli helyeken, ahol a fogástól függetlenül élünk a szabadtűzi sütés főzés örömének is.

Neked is tudunk segíteni!

Miért válaszd az Ingatlanszoftvert?

"Kedves Ernő!

Szívesen írom meg ajánlásomat hiszen már több éve használjuk az általatok biztosított ingatlan és ügyfél nyilvántartó megoldásokat és az ehhez tartozó weboldalt, mely a saját domain nevünkön jelenhet meg.

Ügyfeleink a személyes ajánlásokból, valamint az Internetről érkeznek hiszen a Nagykovácsi ingatlanok és hasonló kulcsszavakra az első találati helyeket élvezhetjük évek óta, hála a kereső optimalizált weboldalnak.
A profi megjelenés, a gyors betöltődés ügyfeleink szimpátiáját hamar elnyeri így ez a weboldal méltán képviseli az általunk nyújtott profizmust!

Bátran ajánlom minden kisebb és nagyobb, munkájára igényes ingatlanközvetítő irodának! "

Rádics Tamás
Otthon Portál Kft. vezetője

""2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat.""

Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

""Üdvözlet minden megoldás keresőnek!

Zsidai András vagyok az Ipariingatlanos.hu egyik alapító tagja. Alapítóként mondhatom el magamról hogy nem egy kész dolgot vásároltunk meg, ki találtunk valamit és azt meg akartuk valósítani. Sok céggel vettük fel a kapcsolatot. Azt a hozzá állást és rugalmasságot amit itt kaptunk, nos az volt a döntésünkben egy fontos momentum. Mindenre van megoldás ahogy azt tudjuk. Időben, versenytársakat megszégyenítő gyorsasággal készültek el a várt fejlesztések. Csinálja mindenki amihez ért. Nekünk is erre van időnk amióta elkészült és ami ennél is fontosabb : Működik a weboldalunk! Szerintem nem kérdés, hogy őket csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!"

Zsidai András
Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője

"A szoftver könnyen kezelhető, és könnyen megérthető. 30 munkatárs használta napi rendszerességgel. Ernőék minden apró jelzésre vagy felvetésre rugalmasan reagáltak, nem létezik számukra megoldhatatlan kérés, vagy probléma. Pozitív a tapasztalatom! Ajánlani tudom csak a Webrakéta Kft -t és az Ingatlanszoftver csapatát!"

Olti Gergő
Budapest Ingatlan Center vezetője

Praktikák, ötletek ingatlanközvetítőknek

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:
Ingatlaniroda neve:
Település:
Weboldal címe: (Amennyiben van) :
Iroda mérete:
Szeretne más irodákkal együtt működni?:
Igen Nem Talán
Próbáld ki díjmentesen!
Kötelezettségek nélküli kipróbáláshoz, kérlek kattints ide!
Kipróbálom!