Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlanszoftver

Ingatlanszoftver és ingatlanos weboldal 14 napos ingyenes tesztverzióval!

Próbáld ki 14 napig ingyenesen! Regisztrálás után, azonnal kipróbálhatod!

Ismerjük a munkádat és a kihívásaidat!

Nem lehet profi Ingatlan nyilvántartó rendszert programozni anélkül, hogy ismernénk az Ingatlanközvetítőket és a munkájukat.

Ezért az első ingatlanos weboldalak, majd ügyfélnyilvántartó rendszerek leprogramozásakor az ismeretségi körömből, hetente több alkalommal elszegődtem 2 ingatlanközvetítőhöz. Megfigyeltem a munkájukat, részt vettem az ingatlanok behozásában és az értékesítésben is, hogy minél többet megtudjak erről a hivatásról.

A közös munkák kapcsán rengeteg, egymásra épülő ötlettel gazdagítottuk az Ingatlanszoftvert, melynek fejlesztése azóta is folyamatosan zajlik ügyfeleink tapasztalatai alapján. 

A közel 20 éves tapasztalatnak, egyeztetéseknek és a többezer munkaórának köszönhetően a tőlünk telhető leghatékonyabb rendszert tudjuk biztosítani az egyszemélyes és a 100 referenssel dolgozó irodáknak egyaránt, elérhető árakon.

Az Ingatlanszoftver tökéletes megoldás az: 

  1. ingatlanok nyilvántartására,
  2. a keresési igények és a kínálat automatikus összepárosítására és automatikus figyelésére, 
  3. ügyfélkezelésre,
  4. komplex adminisztrációra,
  5. hirdetések automatikus áttöltésére,
  6. keresztértékesítési igények megvalósítására,
  7. és saját profi weboldallal való megjelenésre, mely a bizalom felépítésére és a saját márka imázs kialakításához nélkülözhetetlen!

A mi érdekünk, hogy hosszú távon nyújtsunk megoldásokat vállalkozásod növekedéséhez!

Ezért folyamatosan gyűjtjük az ügyféligényeket és fejlesztjük a rendszert, hogy maximális értékesítési hatékonyságot és átláthatóságot érj el az Ingatlanszoftver használatával.

Kiss Ernő a magánéletben

Békéscsabán születtem, jelenleg a budapesti agglomerációban élek fantasztikus feleségemmel,

Erikával és nagyszerű gyermekeinkkel Bálinttal és Simonnal. 

Tinédzser korom óta sportolok az évszakok és az egyéb körülmények a függvényében, de elsősorban a súlyzós erőedzéseket, valamint a saját testsúlyos edzéseket részesítem előnyben.

Nyaranta heti 3 -4 alkalommal 15 – 20 km es távokat futom és családi programként szívesen kerékpározok, kajakozok, úszok.

 

Kiss Ernő Ingatlanszoftver specialista

A családommal a nyári és őszi hónapokban túrázási szenvedélyünknek élünk, nagy szenvedéllyel látogatjuk a hazai hegyeket és a Tátrát egyaránt.

Ha az időnk engedi, akkor a hazai vizeket is látogatjuk, ilyenkor szívesen horgászok a csendes, mindentől és mindenkitől távoli helyeken, ahol a fogástól függetlenül élünk a szabadtűzi sütés főzés örömének is.

Neked is tudunk segíteni!

Miért válaszd az Ingatlanszoftvert?

"Kedves Ernő!

Szívesen írom meg ajánlásomat hiszen már több éve használjuk az általatok biztosított ingatlan és ügyfél nyilvántartó megoldásokat és az ehhez tartozó weboldalt, mely a saját domain nevünkön jelenhet meg.

Ügyfeleink a személyes ajánlásokból, valamint az Internetről érkeznek hiszen a Nagykovácsi ingatlanok és hasonló kulcsszavakra az első találati helyeket élvezhetjük évek óta, hála a kereső optimalizált weboldalnak.
A profi megjelenés, a gyors betöltődés ügyfeleink szimpátiáját hamar elnyeri így ez a weboldal méltán képviseli az általunk nyújtott profizmust!

Bátran ajánlom minden kisebb és nagyobb, munkájára igényes ingatlanközvetítő irodának! "

Rádics Tamás
Otthon Portál Kft. vezetője

""2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat.""

Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

""Üdvözlet minden megoldás keresőnek!

Zsidai András vagyok az Ipariingatlanos.hu egyik alapító tagja. Alapítóként mondhatom el magamról hogy nem egy kész dolgot vásároltunk meg, ki találtunk valamit és azt meg akartuk valósítani. Sok céggel vettük fel a kapcsolatot. Azt a hozzá állást és rugalmasságot amit itt kaptunk, nos az volt a döntésünkben egy fontos momentum. Mindenre van megoldás ahogy azt tudjuk. Időben, versenytársakat megszégyenítő gyorsasággal készültek el a várt fejlesztések. Csinálja mindenki amihez ért. Nekünk is erre van időnk amióta elkészült és ami ennél is fontosabb : Működik a weboldalunk! Szerintem nem kérdés, hogy őket csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!"

Zsidai András
Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője

"A szoftver könnyen kezelhető, és könnyen megérthető. 30 munkatárs használta napi rendszerességgel. Ernőék minden apró jelzésre vagy felvetésre rugalmasan reagáltak, nem létezik számukra megoldhatatlan kérés, vagy probléma. Pozitív a tapasztalatom! Ajánlani tudom csak a Webrakéta Kft -t és az Ingatlanszoftver csapatát!"

Olti Gergő
Budapest Ingatlan Center vezetője