Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlan nyilvántartó

Egyszerűen kezelhető ingatlan nyilvántartó rendszer,
gyors betöltődéssel.

Asztali számítógépeken, tableteken és mobiltelefonokon egyaránt felhasználóbarát!
Próbáld ki, 14 napig ingyenesen! Regisztrálás után, azonnal kipróbálhatod!

Ingatlannyilvántartó rendszer, ügyfélkezelő és ingatlanos weboldal egyben.

Azoknak az 1 – 100 fős ingatlan irodáknak nyújtunk megoldásokat, akik nem egyszemélyes cégekre bízzák a sikerüket, hanem egy több szakemberből álló csapat támogatásával szeretnének hatékonyabban ingatlanokat értékesíteni.

Ezzel nem lőhetsz mellé!

Az Ingatlanszoftver azonnal összepárosítja az ingatlanokat azokkal a keresési igényekkel, melyeket az Ingatlanvadászba rögzítesz. Erről automatikusan kaphatsz Te és az ügyfeled is e-mailt, így biztos lehetsz benne, hogy nem lesz elfeledett Ingatlan vagy vevő!

Azonnal értesülsz ha változik az ár!

Az Ingatlan nyilvántartó rendszer folyamatosan figyeli az ingatlanok árváltozását és jelez neked, hogy mely ingatlanok árai módosultak. A statisztikákban figyelemmel kísérheted az adott időszakok eredményességeit és jellemzőit.

A döntés a Te kezedben van!

Az ingatlanszoftver általános működését személyre szabhatod a vállalkozásod működési elveinek megfelelően, de ezen felül, valamennyi munkatársadnak is egyéni jogosultsági köröket alakíthatsz ki.

Neked találtuk ki, ha szereted a profizmust!

Valamennyi ingatlan és értékesítési típushoz egyedi tulajdonságok rögzíthetőek, mely által a legtökéletesebben párosíthatod az ingatlanokat és a vásárlási igényeket.
Az adatbázis felépítése mindemellett alkalmas arra, hogy a népszerűbb ingatlanportálokra is exportálhasd az ingatlanjaidat. (Díjmentesen generáljuk le az export filekat, a legkisebb csomagokhoz is.)

Ezt imádni fogod!

Az Ingatlanszoftver ingatlan nyilvántartó rendszerében az ingatlan listák nagyon egyszerűen áttekinthetőek, a megjelenés felhasználóbarát, a fontosabb eseményekről a rendszer automatikusan értesít. (Például, ha olyan vevő érdeklődés érkezett az ingatlan irodába, amely aktuális lehet az általad hirdetett ingatlanhoz.)

Hatékonyabb lesz az Ingatlan behozás!

A telefonmarketing és naptár modullal, nem lesznek félrement hívások, vagy elfeledett visszahívások! Minden hívást rögzíthetsz az Ingatlan nyilvántartó rendszerbe és eseményeket is létre hozhatsz. A szoftver automatikusan figyelmeztet e-mailben ha teendőd van, ezeket ez naptárban is megjeleníti és még statisztikát is láthatsz a hideghívásaid eredményességéről.

Mindig képben leszel!

A statisztika modul segít neked abban, hogy visszamenőleg pontosan lásd melyik településen milyen négyzetméter árban keltek el az ingatlanok, melyek a legnépszerűbb települések, mennyi idő alatt találnak gazdát általában a behozott ingatlanjaitok stb.

Ezzel tarolni fogsz az ingatlan értékesítésben!

Olyan speciális ingatlanos weboldalakat biztosítunk díjmentesen az Ingatlanszoftverhez, melyek segítségével brutálisan megnövelheted a márkaismertségedet! Mostantól nem csak az ingatlanportáloktól fog függni az ingatlan értékesítésed, hanem új saját marketing csatornákat is felépíthetsz!

Az ingatlanos weboldalak tökéletesen megjelennek mobiltelefonokon, tabletteken és asztali számítógépeken egyaránt!

Exportálunk, de csak ahova érdemes!!

Nem exportálunk 100 olyan ingatlanportálra, amelyről még Te sem hallottál, nem hogy az ingatlankeresők. Azt valljuk, hogy az Ingatlanközvetítőkre szükség van!

Ezért nem erősítjük azt a tendenciát, hogy felerősítünk ingatlanportálokat, akik ma semmit nem adnak neked, holnap pedig a magánszemélyek értékesítését hozzák előtérbe!

Csak azokra a hirdetési portálokra exportálunk, melyekre valóban szükséged van, melyek valóban már ma érdeklődőket hoznak számodra!

Mindemellett javasoljuk neked és minden ingatlanközvetítőnek, hogy saját marketing csatornákat is építsetek fel, melyek közvetlen érdeklődőket hoznak a weboldalaitokra! (Kereső optimalizálás, Google Adwords, Facebook, Pinterest és OFFLINE reklám eszközök, melyek közvetlen a weboldaladra hozzák az érdeklődőket.)

Egyszerűen fogod tudni kezelni, mint egy gyerekjátékot!

Egy új ingatlan nyilvántartó rendszer megismerése nem egyszerű, de mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a feladatodat.

Az Ingatlanszoftver minden menüpontjához segédvideókat készítettünk, így nem csak neked lesz könnyű átlátnod a rendszert, de ha új kollégák érkeznek, az Ő betanításuk is rutin feladat lesz.

Tovább

Ingatlanszoftver és ingatlanos weboldal 14 napos ingyenes tesztverzióval!

Próbáld ki 14 napig ingyenesen! Regisztrálás után, azonnal kipróbálhatod!