Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlan marketing BLOG

Milyen a tökéletes ingatlanos weboldal?
Megosztás

Milyen a tökéletes ingatlanos weboldal?

Megmutatjuk, mik azok az alapvető dolgok, melyek egy igazán jó ingatlanos vállalkozás weboldaláról nem hiányozhatnak.

Egy üzleti weboldal akkor lehet igazán tökéletes, ha nemcsak megjelenését, de funkcionalitását tekintve is kifogástalan. Ennek érdekében saját honlapod felépítésének átgondoltan, konkrét tervekkel a fejedben kell nekivágnod.

Most megmutatjuk azt, mitől lesz igazán profi egy ingatlanos vállalkozás weboldala, és mik azok az apró részletek, melyek képesek megfelelően tükrözni a szakmán belüli profizmust, elkötelezettséget.

Profi megjelenés és gördülékeny navigáció

Ha azt szeretnéd, hogy a webhelyed tökéletesen tükrözze a munkádba fektetett energiát és elkötelezettséget, abban az esetben külsőre is mutatósnak kell lennie. Az első benyomás ugyanis rendkívül fontos. Mielőtt nekivágnál a saját oldal felépítésének, érdemes szétnézni a konkurencia körében, és feltérképezni, mi az, ami iparági sztenderdnek számít. Rengeteg hasznos vizuális elemet fedezhetsz így fel, melyeket valamilyen módon beépíthetsz saját honlapod megjelenésébe is.

Lényeges továbbá az is, hogy ne csak a látszat legyen igazán egyedi és esztétikus. Legalább ennyire fontos, hogy a látogatók egyszerűen el tudjanak a hirdetések közt és az egész oldal gördülékenyen, problémamentesen navigálható legyen. Ennek érdekében is érdemes megnézned azt, versenytársaid milyen megoldásokat alkalmaznak, és a jól működő példát tovább gondolni, tökéletesíteni.

Reszponzív megjelenés

Manapság már szinte egyetlen oldal sem működhet anélkül, hogy a megjelenése ne lenne képes a különböző eszközök képernyőméreteihez alkalmazkodni. Egyre többen böngészik ugyanis a netet utazás közben, telefonon vagy tableten, így azok a vállalkozások, akik nem optimalizálják honlapjaikat ezekre a készülékekre, rengeteg potenciális ügyfelet veszítenek.

A reszponzív webdesign garantálja azt, hogy oldalad minden eszközön, minden böngészőben hibátlanul megjeleníthető legyen. Nem esik szét a tartalom, nem lesz káoszos a megjelenés, nem lesz nehezebb a navigáció. Ennek köszönhetően pedig nem kell amiatt aggódnod, hogy az értékes látogatók és lehetséges ügyfelek pillanatok alatt elpártolnának a konkurenciához!

Biztonságos kapcsolat

Mára rendkívül fontossá vált, hogy egy weboldal a felhasználók adatait a lehető legbiztonságosabban kezelje. Ennek érdekében született meg a https protokoll, mely garantálja az, hogy a végfelhasználók és a szerver közt az információk biztonságosan vándoroljanak. Azt, hogy weboldalad biztonságos, az SSL tanúsítvány garantálja, mely igazolja a felhasználók és a weboldal közti, titkosított csatorna kialakítását.

Az SSL tanúsítvány azért is rendkívül fontos, mert ha oldalad nem rendelkezik ilyen bizonyítvánnyal, abban az esetben nemcsak a látogatók, de a Google sem fog megbízni benne, és a különböző böngészők is potenciális veszélyforrásként fogják kezelni. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy üzleti honlap tervezése során mindenképp gondoskodnod kell az SSL tanúsítvány intézéséről is!

Hogyan lehet tökéletes weboldalad gyorsan és egyszerűen?

Az ingatlanszoftver.hu neked is segít abban, hogy tökéletes megjelenésű, SEO optimalizált, SSL tanúsítvánnyal hitelesített, saját weboldalad lehessen, mely minden eszközön, többek közt mobilon és tableten is hibátlanul böngészhető.

Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy idővel elavulttá válna, hiszen az Ingatlanszoftver csapata folyamatosan figyeli a legújabb trendeket, és a változásokhoz igazodva, technikai szempontból naprakészen tartja az oldalad.

A kezeléséhez pedig neked magadnak semmiféle programozói vagy tervezői tudással nem kell rendelkezned. Így egyszerűen és kényelmesen kezelheted egy helyen az ingatlanjaidat, az ügyfeleidet és az Internetes megjelenésedet! A jó munkán kívül pedig semmi másra nem kell koncentrálnod!

« Vissza