Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk! • +36 (30) 37 38 706

Ingatlan marketing BLOG

3+1 leghatékonyabb online marketingeszköz, ingatlanosok számára
Megosztás

3+1 leghatékonyabb online marketingeszköz, ingatlanosok számára

Összegyűjtöttünk pár olyan eszközt, melyek a leghatékonyabbak az online marketing világában.

Manapság minden iparágban hatalmas a piaci verseny, és szinte egyetlen vállalkozás sem létezhet a megfelelő marketingstratégia, illetve a megvalósításhoz szükséges eszközök nélkül. Nincs ez másképp az ingatlanosok esetében sem.

Éppen ezért most mutatunk néhány olyan eszközt, melyek segítenek abban, hogy ingatlanosként hatékonyan vesd bele magad az online marketing világába, legyél akár egyéni vállalkozó, akár egy menő ingatlaniroda vezetője!

Közösségi média

Az elmúlt időszakban rengeteget hallani arról, hogy jó online marketingkampány nem létezhet a közösségi médiába való jelenlét nélkül. Ez alól természetesen az ingatlanos szakma sem lehet kivétel.

A közösségi média kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy az általad kezelt hirdetéseket azokhoz is eljuttasd, akik kevésbé látogatják a hirdetésekkel foglalkozó portálokat. Rengeteg olyan csoport van, ahol aktívan jelen lehetsz és megoszthatod az aktuális hirdetéseket, sőt, akár saját oldalt vagy zárt csoportot is kezelhetsz, ahol a követőiddel elsőként oszthatod meg a legjobb ajánlatokat.

A közösségi felületek egyik legnagyobb előnye, hogy ingyenesen is használhatod őket, ha pedig szeretnéd, oldalad láthatóságát akár fizetett hirdetésekkel, kiemelt posztokkal is növelheted.

E-mail marketing

A hírlevél évtizedek óta az egyik leghatékonyabb eszköz, amit egy online marketinges el tud képzelni. Egy ingatlanügynökség esetében is rengeteg lehetőséget rejt magában, és egészen biztos, hogy egy jól felépített hírlevél sok feliratkozót vonz.

Célzott e-maileket küldhetsz a legfrissebb ajánlatokkal, melyeket a feliratkozók külön beállítási alapján személyre is szabhatsz. Vagy épp a vállalkozással kapcsolatos, friss hírekkel kapcsolatban is informálhatod őket. De megírhatod a legnagyobb sikereket, a hűséges feliratkozók számára pedig akár személyre szabott kedvezményeket is tervezhetsz.

Az e-mail marketing az egyik legjobb módja annak, hogy új, potenciális ügyfeleket szerezz, és segít abban, hogy akkor se veszítsd el őket, ügyfeleket, ha még nem állnak teljesen készen az ingatlanvásárlással vagy -eladással kapcsolatos döntésre.

Jól optimalizált weboldal

Sokan gondolják úgy, hogy a saját weboldalak ideje a közösségi média korában már lejárt. Ez azonban egyáltalán nem igaz, hiszen egy jól optimalizált honlap olyan lehetőségeket rejt magában, melyekre a legjobb közösségi felület sem lesz képes.

A kulcsszó pedig a megfelelő optimalizáltság. Abban az esetben ugyanis, ha odafigyelünk arra, hogy oldalunk felépítése és a tartalom kulcsszavazása megfelelő legyen, sokkal jobban teljesíthetünk, mint bármelyik versenytásunk. A Google ugyanis ebben az esetben imádni fogja a honlapunk, és a találati listákon messze leelőzhetjük konkurenseinket.

Az Ingatlanszoftver weboldaltervező funkciója lehetővé teszi azt, hogy nemcsak megjelenés, de tartalom és keresőoptimalizálás szempontjából is tökéletes honlapot építs magadnak, mely asztali gépeken és mobileszközökön egyaránt megjeleníthető. Mindezt tervezői vagy programozói előképzettség, és olyan webfejlesztők közreműködése nélkül, akiknek akár többszázezer forintot is ki kellene fizetned azért, hogy a nulláról felépítsék saját oldaladat.

Hatékony hirdetéskezelés

Az igazán jó ingatlanos munka alapja a hatékony hirdetéskezelés. Ez azt jelenti, hogy hirdetéseidnek a lehető legtöbb helyen meg kell jelennie. Saját weboldalad mellett beleértve a különböző hirdetési portálokat is. Ez azonban nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg időt és energiát vesz igénybe.

Az Ingatlanszoftver hirdetéskezelő funkciója azonban segít abban, hogy ezt is hatékonyan, gyorsan és egyszerűen intézhesd. Segítségével a hirdetések kezelése és portálok közti áttöltése is gyerekjáték, arról már nem is beszélve, hogy használatával akár a Google és Facebook reklámokat is hatékonyan kezelheted. Így gyakorlatilag egy olyan marketingeszközt kapsz a kezedbe, mely a teljes online kampány tervezése esetén remek szolgálatot tesz!

« Vissza